Mudanya Kızılay Temsilciliği huzur verdi

Türk Kızılay'ı Mudanya Temsilciliği, Yıldıztepe'de hizmet veren "Huzur Özen Yaşlı Konukevi" sâkinlerini ziyaret ederek kendilerine moral verdi.

Yayın: 12 Şubat 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 12.02.2020 13:21:37
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
878 okunma
Google News

Yıldıztepe mevkiindeki Özen Yaşlı Konukevleri bünyesindeki Mudanya Huzur Konukevine ziyarette bulunan Türk Kızılay'ı Mudanya Temsilciliği, Başkan Mustafa Bayrak öncülüğünde anlamlı bir gün geçirdi. Yaşlı Konukevleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özgen Keskin ev sahipliğinde ziyareti gerçekleştirilen Mudanya Kızılay temsilciliği ziyaretine, Yönetim Kurulu üyesi Emine Bayraktar ve gönüllüler katıldı.

 

Kızılay heyeti ziyareti sırasında huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenerek kendileriyle bir süre sohbet ettiler. Kızılay'ın gönüllüleriyle yapılan sohbetler oldukça neşeli geçti. Sohbetlerden duydukları mutlulukları yüzlerinden okunan huzurevi sâkinleri, Kızılay'a ve ziyarette bulunan heyete teşekkür ederken, heyet kendilerine sürpriz hediyelerini takdim etti. Başkan Bayrak ve gönüllüler Kızılay armalı şalları yaşlılara hediye etti.

 

Konukevi Başkanı Özgen Keskin, heyeti bürosunda ağılayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.