Mucize Doktor'un sinsi Damla'sının kocası herkesin tanıdığı isim çıktı

Mucize Doktor'un kadrosuna yeni katılan ve başarılı olmak adına yaptığı kurnazlıklarla izleyiciyi sinir eden Damla karakterine hayat veren Merve Dizdar'ın kocası, kendisi gibi oyuncu çıktı.

Yaşam Yayın: 13 Mart 2020 - Cuma - Güncelleme: 13.03.2020 09:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2869 okunma
Google News

FOX TV'nin reyting rekorları kıran dizisine gelen yeni kan dizideki tüm dengeleri bir anda bozdu. Berhayat Hastanesi'nin 20'lerindeki yeni asistan doktoru Damla, yaptığı kurnazlıklarla kısa sürede izleyiciyi deli etmeyi başardı.
 

En iyi olmak için kimseye acımayıp can yakmaya başlayan Damla, Nazlı ve Ali Vefa'nın aşk yaşadığını Tanju Hoca'ya söyleyerek ortalığı iyice karıştırdı. Bunu öğrenen Ferman Hoca ise Damla'yı köşeye sıkıştırıp 'asistanlarının kılına zarar verirse' başına geleceklerden bahsedip gözdağı vererek korku saldı.

 


 

Ama Damla'yı hiçbir şey durdurmayacak, ekip arkadaşları arasında rekabet başlatıp bir adım olsun öne geçmek için elinden geleni ardına koymayacak.
 

Başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Merve Dizdar'ın kim olduğu merak konusu oldu. İşte Merve Dizdar hakkında bilinmeyenler...
 

Merve Dizdar, 25 Haziran 1986 tarihinde İzmir'de doğdu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk Bölümü'nden mezun olduktan sonra Kadir Has Üniversitesi'nde ileri oyunculuk programında yüksek lisans yaptı.
 

Tiyatro kariyerine Semaver Kumpanya ile başlayıp Craft Tiyatro'da devam etti. İlk sinema deneyimini "Bir ses böler geceyi" filminde, Cem Davran ile yaptı. Ayrıca TRT ÇOCUK kanalında Arkadaşım Bıdı ve 23 Nisan şenliğe doğru adlı çocuk programlarının sunuculuğunu üstlendi.
 

Kavak Yelleri, Geniş Aile, Bir Yastıkta, Doksanlar, Çılgın Dershane Üniversite'de gibi başlıca dizi ve filmlerin yanı sıra, son olarak Beş Kardeş, Kertenkele, Arkadaşlar İyidir ve Vatanım Sensin dizisiyle seyircilerle buluştu. Ayrıca Organik Aşk Hikayeleri, Yok Artık 2, Körfez, Mandıra Filazof'u filmlerinde de rol aldı.
 

Merve Dizdar, Alice müzikalinde Kedi karakterini oynayarak ismini iyice kitlelere duyurdu.
 

Yönetmen koltuğunda Onur Bilgetay'ın oturduğu Eltilerin Savaşı filminde, Gupse Özay ile başrolde yer aldı.

 


 

Merve Dizdar'ın kocası da kendisi gibi herkesin tanıdığı bir isim.


Merve Dizdar, Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın 'Açın Kapıyı' skecinde Nejdet karakterini canlandıran Gürhan Altundaşar ile evli.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.