Mucize Doktor'un Açelyası'nda olay fotoğraf!

Mucize Doktor dizisinde Açelya karakterini oynayan genç oyuncu Hayal Köseoğlu, sosyal medya hesabından iç çamaşırsız pozlarını paylaştı.

Yaşam Yayın: 24 Şubat 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 24.02.2020 16:11:17
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
2409 okunma
Google News

FOX ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana adından söz ettiren Mucize Doktor dizisinde Açelya karakterine hayat veren Hayal Köseoğlu, Instagram hesabından paylaştığı cesur pozlarına yenilerini ekledi.

 

 

Sosyal medya hesabından sık sık paylaştığı cesur pozlarıyla gündeme gelen Hayal Köseoğlu, Instagram hesabından siyah zemin üzerinde çektirdiği fotoğraflarını paylaştı. İç çamaşırsız giydiği beyaz gömleğiyle poz veren Hayal Köseoğlu, pozlarını peş peşe Instagram hesabından paylaştı. Herhangi bir açıklama yazmadan paylaşımlar yapan güzel oyucunun pozlarına dakikalar için beğeni ve yorum yağdı.

 

DANS VİDEOSUNU PAYLAŞMIŞTI

 

Hayal Köseoğlu, geçtiğimiz ay Instagram hesabından dans ettiği bir videosunu paylaşmıştı. Setten arta kalan zamanlarda dans dersleri alan Köseoğlu, son yaptığı dansı da takipçileriyle paylaşmış ve takipçilerinden tam not almıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.