Bursa'da sokak arasında silahlı saldırı!

Bursa'da dün gece sokakta yürüdüğü sırada silahlı saldırıya uğrayan 49 yaşındaki gece kulübü işletmecisi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Bursa Yayın: 19 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 19.06.2023 10:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
81 okunma
Google News

Olay, dün gece saat 03.00 sıralarında Osmangazi ilçesi Arap Şükrü Sokağı'nın da yer aldığı Kuruçeşme Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İnegöl'de gece kulübü işletmecisi Arif Akcan, Dikçeşme Sokak'ta yürüdüğü sırada kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce silahlı saldırıya uğrayan Arif Akcan (49) vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunla ağır yaralandı. Silah sesleri üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılan Akcan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamazken, polis otomobil ile olay yerinden kaçan şüphelilerden birisini gözaltına aldı. Bir kişinin de arandığı kaydedilirken, olayın çıkış sebebi de araştırılıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.