Motosikletin çarpıp metrelerce fırlattığı kadının, son görüntüleri ortaya çıktı

Denizli'de, işe yetişmek için karayolunda karşıdan karşıya geçmeye çalışırken aşırı süratli olduğu iddia edilen motosikletin çarpması sonucu hayatını kaybeden kadının, metrelerce ileriye fırladığı anlar kameralara yansıdı.

Asayiş Yayın: 12 Kasım 2020 - Perşembe - Güncelleme: 12.11.2020 09:31:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
791 okunma
Google News

 

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Kayalar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarında dün sabah saatlerinde meydana gelen kazada; sanayi bölgesinde faaliyet gösteren bir tekstil firmasında güvenlik görevlisi olarak çalışan Sefa Ç.'nin kullandığı ve aşırı süratli olduğu iddia edilen motosikletin çarptığı Sultan Karahan hayatını kaybetti.

 

KAZA ANI KAMERALARA YANSIDI

 

İşe yetişmek için üst geçit yerine karayolunu tercih edince hayatını kaybeden Sultan Karahan'ın son anları, kazaya karışan motosiklet ile aynı yönde seyreden bir otomobilin araç kamerasına yansıdı. Görüntülerde, hızlıca yolun karşısına geçmeye çalışırken motosikletin çarpması sonucu ayakları yerden kesilen Karahan'ın metrelerce ileriye fırladığı anlar yer aldı.

 

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNÜN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

 

Görüntüyü kaydeden aracın sürücüsünün, Sultan Karahan'ın çok aceleci davrandığını söylemesi dikkat çekti.

 

Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Sefa Ç'nin hayati tehlikesinin devam ettiği kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.