Mısırlı futbol kulübü başkanından Türkiye ile ilgili küstah sözler!

Türk takımlarının Zamalek forması giyen Mahmoud Alaa'yı gündemine alması sonrası Zamalek Başkanı Morteza Mansour, "Türkiye'den teklif aldık fakat reddettik. Milyon euro verseler kabul etmem. Zamalek'ten hiçbir futbolcuyu Mısır'a karşıt bir ülkeye vermeyeceğim" dedi.

Yayın: 08 Ocak 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 08.01.2020 08:49:07
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
824 okunma
Google News

Mısır kulübü Zamalek'te forma giyen stoper Mahmoud Alaa'nın adı bir süredir Türk kulüpleriyle anılırken, başkan Morteza Mansour'dan transferle ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. Mansour, Mahmoud Alaa'yı Türkiye'de bir takıma asl

 

Zamalek Başkanı Morteza Mansour, "Türkiye'den teklif aldık fakat reddettik. Milyon euro verseler kabul etmem. Zamalek'ten hiçbir futbolcuyu Mısır'a karşıt bir ülkeye vermeyeceğim. Türkiye veya Mısır'a karşı bir başka ülke... Kesinlikle ne kadar teklif ederlerse etsinler, onu göndermeyeceğim. Kulübün tutumu bu yönde." diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.