Milli Savunma’dan yangınlarla ‘mücadeleye destek’ paylaşımı

Milli Savunma Bakanlığı, orman yangınlarıyla mücadeleye desteğini sürdürüyor. Bakanlık dün gece de Isparta ve Denizli Valiliğinin talebi üzerine bölgede çıkan yangınlara araçları ve personeliyle destek verdi.

Gündem Yayın: 04 Ağustos 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 04.08.2021 09:30:14
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
658 okunma
Google News

Milli Savunma Bakanlığı, yangın söndürme çalışmalarına ilişkin sosyal medya hesabından videolu paylaşımda bulundu. Yangına müdahale görüntülerinin yer aldığı videolu paylaşımda, "Türk Silahlı Kuvvetleri terörle mücadelede, yangınla mücadelede her zaman ve her yerde milletinin emrinde, milletinin yanında" mesajı paylaşıldı.

Bu arada Bakanlık, Isparta Valiliğinin talebi üzerine Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında görevli Mehmetçik ile Denizli Valiliğinin talebi üzerine 11’inci Komando Tugay Komutanlığında görevli Mehmetçik, itfaiye, arazöz, dozer, su tankeri ve arazi araçları ile yangın söndürme çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü öğrenildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.