MHP'li başkana sert tepki! Tahrik oluyorsan...

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı oyuncularından Ayberk Olmaz, A Milli Kadın Voleybol Takımı için kullandığı çirkin ifadelerle gündeme gelen MHP'li Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin'e sosyal medyadan tepki gösterdi.

Yayın: 15 Ocak 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 15.01.2020 10:50:58
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
1772 okunma
Google News

Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı MHP'li Birol Şahin, 2020 Tokyo Olimpiyatları'na kazanma hakkı elde eden A Milli Kadın Voleybol Takımı için, "Kendini teşhir edeceksin, sonra da Tokyo'ya gidiyoruz diye sevineceksin" ifadelerini kullanmış ve büyük tepki çekmişti.

 

Birol Şahin'in bu açıklamalarına Galatasaray Erkek Basketbol Takımı oyuncularından Ayberk Olmaz'dan çarpıcı bir tepki geldi.

 

 

"BİZİM ŞORTLARI DA UZATALIM"

 

Twitter hesabından, Birol Şahin'in açıklamalarını alıntılayan Ayberk Olmaz, "Kral, tahrik oluyorsan bizim şortları da uzatalım. Ne olur, ne olmaz" diyerek tepki gösterdi. Ayberk Olmaz'ın bu tweeti binlerce etkileşim aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.