Metruk binada işlenen cinayeti 'tespih' detayı aydınlattı

İstanbul Fatih'te metruk bir binada cinayet işleyip hayatına devam eden Bangladeş uyruklu 3 kişi, maktulün tespihi ve cep telefonuyla yakalanınca yakayı ele verdi.

Asayiş Yayın: 13 Haziran 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 13.06.2020 12:09:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1166 okunma
Google News

Fatih'de metruk binada cansız bedeni bulunan bir kişinin bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi. Polis, katil zanlılarını öldürülen kişiye ait tespihle birlikte yakalayınca cinayet aydınlatıldı.

 

Geçtiğimiz hafta cuma günü Fatih Demirtaş Mahallesi Hayriye Hanım Sokak üzerindeki metruk bir binaya giren hurdacı içeride bir kişinin cansız bedenine rastladı. Hurdacının ihbarıyla olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Uzun süredir binanın içinde olduğu ve çürüdüğü görülen cansız beden incelenmek üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

 

CANSIZ BEDENDE 7 BIÇAK DARBESİ

 

Adli Tıp Kurumunda yapılan incelemede, cansız bedende göğüs altından 6, sırt kısmından 1 olmak üzere toplam 7 bıçak girişi olduğu tespit edildi. Cansız bedenin Bayram Kaygısız (32) isimli vatandaşa ait olduğu belirlendi. Olayın cinayet olduğunun belirlenmesinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri çalışma başlattı.

 

KATİL ZANLILARINI, TESPİH ELE VERDİ

 

Cinayet Büro Amirliğine bağlı dedektiflerin çalışmaları sonucu, olayın şüphelisi olduğu belirlenen Bangladeş uyruklu 3 kişi yakalandı. Bu kişilerin üst aramalarında, öldürülen Bayram Kaygısız'a ait olduğu tespit edilen cep telefonu ve bir adet tespih ele geçirildi. Şüphelilerin, Kaygısız'ı defalarca bıçaklayarak öldürdükten sonra üzerindeki değerli eşyaları alarak kaçtıkları belirlendi. Şüpheliler gözaltına alınarak Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

 

ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI

 

Emniyette ifadeleri alınan Bangladeş uyruklu Syed Abu S. (50), Muhammed M. (25) ve Mohammod D. (60), işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Bayram Kaygısız'ı öldürdükleri iddiasıyla hakim karşısına çıkartılan 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.