Meteoroloji saat verip uyardı! Kar geliyor

Erzurum, Erzincan, Kars ve Ardahan çevrelerinde öğleden sonra etkili olacak sağanak, gece saatlerinden itibaren yerini kar yağışına bırakacak.

Yayın: 01 Kasım 2019 - Cuma - Güncelleme: 01.11.2019 11:57:58
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
862 okunma
Google News

Doğu Anadolu Bölgesi'nde yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışının beklendiği bildirildi.
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bölgede havanın sabah saatlerinde az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu geçmesi bekleniyor.

 

AKŞAM SAATLERİNDEN İTİBAREN KAR BEKLENİYOR

 

Öğle saatlerinden itibaren Erzurum, Erzincan, Kars ve Ardahan çevrelerinin, gece saatlerinden itibaren de bölge genelinde sağanağın etkili olacağı tahmin ediliyor. Bölgede yağışların akşam saatlerinden itibaren yüksek yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı öngörülüyor.

 

SICAKLIKLAR SIFIRIN ALTINDA

 

Sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyredeceği bölgede rüzgar, kuzey ile kuzeydoğudan hafif kuvvette esecek.

 

Gece en düşük hava sıcaklığı, Kars'ta sıfırın altında 4, Erzurum, Erzincan ve Ardahan'da 1, Ağrı'da 2, Iğdır ve Tunceli'de 5 derece ölçüldü. Gün içinde en yüksek sıcaklıkların Iğdır'da 21, Erzincan ve Tunceli'de 16, Ağrı'da 14, Ardahan'da 13, Kars'ta 11 ve Erzurum'da ise 9 derece olması bekleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.