Meteoroloji'den Bursa'ya gün gün uyarı! Yarından itibaren...

Meteoroloji'den alınan son verilere göre, Kıyı Ege, Doğu Anadolu’nun güneyi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile Antalya, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay çevrelerinin yağışlı geçeceği bekleniyor.

Yayın: 10 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 10.12.2019 08:42:33
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
1224 okunma
Google News

Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu’nun güney kesimlerinin yağmur ve karla karışık yağmur, yüksek kesimlerinin kar yağışlı geçmesi tahmin ediliyor.

 

Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi öngörülüyor.

 

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

 

Rüzgarın genellikle güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

 

Meteoroloji yetkililerinden edinilen bilgiye göre Bursa'da bugün sıcaklık 9 derece yağış yok...Yarın yağışlı havanın etkisini göstereceği Bursa'da, cuma ve cumartesi günleri de yağmur bekleniyor, sıcaklıklar ise ortalama 14 derece civarında olacak...

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.