Meryem Uzerli, ikinci kez anne oldu

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli ikinci kez anne oldu. Müjdeli haberi Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla duyuran oyuncu, bebeğinin babasının kim olduğunu da açıklamadı.

Yaşam Yayın: 09 Ocak 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 09.01.2021 16:16:12
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
1372 okunma
Google News

Hamileliğinin 5. ayında müjdeli haberi sevenleriyle paylaşan başarılı oyuncu Meryem Uzerli ikinci bebeğini de kucağına aldı. Can Ateş ile birlikteliğinden 6 yaşında bir kız çocuğu olan oyuncu ikinci kez kız annesi oldu.

 

 

"BİZE KATILDIĞIN İÇİN ÇOK HUZURLUYUZ"

 

6,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından doğumdan sonra çektirdiği pozları paylaşan Uzerli, "En sevdiğim Lily Koi... Lara Jemina, baba ve ben seni ailemizde karşıladığımız için çok mutluyuz. Sen bize katıldığın için çok mutlu ve huzurluyuz" notunu ekledi. Uzerli'nin paylaşımına kısa sürede binlerce tebrik yorumu ve beğeni yağdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.