Merve tatili bedavaya getirmenin peşinde

Serenay Sarıkaya'nın ardından bedava tatil yapmak için otellere mesaj atan Merve Boluğur, herkesi bıktırdı. Maldivler'deki otellerle bile bedava tatil için iletişime geçen Boluğur'un, beklediği olumlu yanıtı kimseden bulamayınca hevesi kursağında kaldı.

Yaşam Yayın: 29 Mart 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 29.03.2021 18:02:29
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
1789 okunma
Google News

Eşi Murat Dalkılıç ile yollarını ayırdıktan sonra ne özel hayatında ne de oyunculuk kariyerinde dikiş tutturamayan Merve Boluğur, bomba gibi bir iddia ile magazin gündemine geldi.

 

ÜNLÜLÜĞÜ İŞE YARAMADI

 

Serenay Sarıkaya'nın Maldivler'de bedava tatil yapmasının ardından Merve Boluğur, Çanakkale ve Bodrum'daki otellere mesaj atmaya başladı. Bedava tatil için ünlülüğünü ve sosyal medya platformu Instagram'daki 3 milyon takipçisini kullanan Boluğur, beklediği olumlu yanıtı kimseden bulamadı.

Evinin kirasını da ödeyemediği için ailesinin yanına yerleştiği öğrenilen Merve Boluğur'un bedava yaz tatili planı dönüş yapmayan otelciler sebebiyle kursağında kaldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.