Merve Boluğur, klibi için yakışıklı erkek arayışına girdi!

Uzun yıllar oyunculuk yaptıktan sonra şimdilerde şarkıcılığa soyunan Merve Boluğur, klibinde rol alması için yakışıklı erkek adayları incelemeye aldı ve istediği gibi kumral biriyle anlaştı.

Yaşam Yayın: 20 Ocak 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 20.01.2021 14:00:10
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
1547 okunma
Google News

Yakın zaman önce YouTube kanalı açan Merve Boluğur, ilk şarkısını çıkarmak için hazırlıklara başladı. Şarkıcılığın hayali olduğunu söyleyen oyuncu, "Bomba gibi geliyorum. Şarkımı çok güzel bir noktaya getirdim. Birkaç şarkı daha yazdım" dedi.

 

TAKİPÇİLERİ MESAJ YAĞDIRDI

 

Kendi yazdığı şarkıları seslendireceğini belirten Boluğur, ilk klibini şubat ayında çekecek. Klibindeki her şeyle yakından ilgilenen Boluğur, "Klibinde oynayabilirim, çok çekiciyim" diyen erkek takipçisinden de fotoğraf istedi. Takipçisine "Seksi ve yakışıklı bir erkeğe ihtiyacım var. Kumral mısın? Bir fotoğraf at bakayım" diyen oyuncu, üst üste aldığı mesajlar üzerine "Bir yakışıklı buldum zaten. Hiç boşuna mesaj atmayın" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.