Meral Akşener'e açıkça soruldu! FETÖ'cü müsünüz?

Konuk olduğu programda kendisi hakkında merak edilen soruları yanıtlayan İYİ Parti Lideri Meral Akşener, "FETÖ'cü müsünüz?" sorusuna "Bütün devlet ellerinde, yargı ellerinde, polis ellerinde her şey ellerinde. Bu iftirayı atanlar gereğini yapsınlar" yanıtını verdi.

Siyaset Yayın: 24 Nisan 2020 - Cuma - Güncelleme: 24.04.2020 10:56:24
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
2010 okunma
Google News

Haber Global ekranlarında yayınlanan "Jülide Ateş ile 40" programına konuk olan İYİ Parti Lideri Meral Akşener, kendisi hakkında merak edilen sorulara yanıt verdi.

 

AÇIKÇA SORULDU: FETÖCÜ MÜSÜNÜZ?

 

Jülide Ateş'in Meral Akşener'e yönelttiği sorulardan biri de "FETÖ'cü müsünüz?" oldu. Bu soruya gülerek tepki veren Akşener, "Hayır. Ben demiştim ki bu konuda iddia sahipleri gereğini yapmalıdır. İddia ve isnatta bulunup gereğini yapamıyorsun. Bütün devlet ellerinde, yargı ellerinde, polis ellerinde her şey ellerinde" ifadelerini kullandı.

 

"BU İFTİRAYI ATANLAR GEREĞİNİ YAPSINLAR"

 

Açıklamasının devamında "Dolayısıyla bu esnada bunu yapanlar benim için iftiradır" diyen Akşener, şöyle devam etti: "Bu iftirayı atanlar gereğini yapsınlar. Yani aşağı yukarı 2016'dan beri sanıyorum bunu yapan insanlar var. Tek bir adım atmadılar ve geziyorlar. Onun için iddia sahibi iddiasını ispatlamakla mükelleftir."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.