Mehmetçik'e hakaret eden muhabir füzeyle vuruldu!

Suriye'deki Türk gözlem noktasının önünde çektiği videolarda Türk halkına ve Mehmetçik'e hakaret eden Esed rejiminin ajansı SANA'nın muhabiri Shadi Helwa'nın aracı Halep'in Batı kırsalında vuruldu.

Gündem Yayın: 13 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 13.02.2020 09:58:16
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
1562 okunma
Google News

Esad rejiminin yayın organı SANA'nın saha muhabirlerinden Shadi Helwa, bölgedeki Türk gözlem noktalarından birinin önüne giderek hakaret dolu bir video çekti.

 

KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN VURULDU

 

Türk askerine "fare" deme küstahlığında bulunan Shadi Helwa'nın içinde bulunduğu araç, bugün füzeyle vuruldu. Suriye Milli Ordusu tarafından vurulan araçtaki Shadi Helwa, saldırıdan yaralı olarak kurtarıldı.

 

ERDOĞAN'A DA HAKARET DOLU İFADELER KULLANMIŞTI

 

Hastaneye kaldırılan Hilva'nın, yüzünde yaralar olduğu görüldü. Shadi Helwa, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da hakaret dolu ifadeler kullanıyordu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.