Mehmet Ali Erbil'in aylık hastane masrafı ortaya çıktı

Geçtiğimiz hafta bir kez daha rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil'in hastaneye 150 bin TL ödediği iddia edildi.

Yaşam Yayın: 06 Aralık 2019 - Cuma - Güncelleme: 06.12.2019 14:30:02
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
1045 okunma
Google News

Yıllardır mücadele ettiği kaçış sendromu rahatsızlığıyla aylarca yoğun bakımda yatan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz hafta yeniden hastaneye kaldırılmıştı. Kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil'in yoğun bakımdan normal odaya geçtiği bilgisi verilen ünlü şovmenin hastane masraflarının artık sigortasının karşılamadığı iddia edildi.

 

SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ BİLGİ VERİLDİ

 

Hayranları tarafından sağlık durumu merak edilen Mehmet Ali Erbil'inTV8'de yayınlanan 'Gel Konuşalım' programında sağlık durumuyla ilgili yeni bilgiler verildi.

 

"ARTIK SİGORTASI İŞLEMİYOR"

 

Programın yorumcularından Seray Sever, 62 yaşındaki şovmenin artık sigortasının işlemediğini ve ayda hastaneye 100-150 bin lira para ödediğini belirtti. Ünlü sunucu, "Geçen hafta ziyarete gittim. 2-3 gün hiç yemek yiyememiş. Ben gittiğimde hapur hupur yemek yiyordu. 'Şimdi döner gelecek' diyordu, toparlamıştı. Bu arada artık sigortası da işlemiyor, sigortası bir önceki hastalığında geçerliymiş. Ayda 100-150 bin TL ödüyor hastaneye" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.