Masumlar Apartmanı'nın Gülben'inden cevap gecikmedi

Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterini canlandıran Merve Dizdar, sosyal medyada kendisini tiye alan oyuncu eşi Gürhan Altundaşar'a verdiği "Sen kocamsın ayıp" cevabıyla herkesi güldürdü.

Yaşam Yayın: 03 Mart 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 03.03.2021 14:32:50
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
1643 okunma
Google News

Son dönemin en başarılı kadın oyuncuları arasında yer alan Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı'ndaki performansıyla büyük beğeni topluyor. Dizdar'ın Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'de rol alan eşi Gürhan Altundaşar ile eğlenceli anları da sevenlerine eğlenceli anlar yaşatıyor.

 

 

 

 

 

EŞİNİ TİYE ALDI

 

Gerçek hayatta da esprili kişilikleriyle hayranlarını gülümseten çift, yeni bir paylaşımla dikkat çekti. Gürhan Altundaşar sosyal medya hesabından dizide sürekli evlilik hayali kuran eşinin gelinlikli bir karesini paylaşarak "Ben: merhab..." dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.