MasterChef Türkiye'den elenen yarışmacı belli oldu

MasterChef Türkiye'nin dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Sefa, Ayyüce ve Uğur'un yarıştığı eleme turunda yarışmaya veda eden isim Ayyüce oldu.

Yaşam Yayın: 23 Kasım 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 23.11.2020 09:39:53
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
1179 okunma
Google News

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef'te bu haftanın eleme adayları olan Sefa, Ayyüce ve Uğur eleme turunda yarıştı. Yarışmacılar Somer Şef'in imza tabağı uskumru dolması yaparak yarıştı. Süre sonunda yemekleri tadan şefler Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu kararlarını açıkladı.

 

YARIŞMAYA VEDA EDEN İSİM AYYÜCE OLDU

 

Eleme turunda en iyi yemeği yapan Sefa yarışmaya devam etti. Son ikiye ise Ayyüce ve Uğur kaldı. Şeflerin kararıyla bu hafta elenen isim ise Ayyüce oldu. MasterChef'ten elenen son isim olan Ayyüce gözyaşlarını tutamadı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.