MasterChef'te düğün sürprizi! Ünlü şefler, altın yarışına girdi

MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde eğlenceli anlar yaşandı. Ünlü şefler, yakın zamanda nikah masasına oturacak olan yarışmacı Serhat Doğramacı'ya altın almak için adeta birbiriyle yarıştı.

Yaşam Yayın: 02 Aralık 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 02.12.2020 17:42:26
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
1222 okunma
Google News

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün akşam ödül oyununun oynandığı bölümle ekrana geldi. Eğlenceli anların yaşandığı yarışmaya şefler ve Serhat arasındaki diyalog damga vurdu.

 

BEŞİBİRYERDE VE TRABZON BURMASI HEDİYE EDECEKLER

 

Ödül oyunu öncesinde şefler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu, yakında dünyaevine girecek olan iddialı yarışmacı Serhat Doğramacı'ya sürpriz yaptı. Danilo Şef, Mehmet Şef'in düğünde beşibiryerde takacağını, Somer Şef'in de Trabzon burması takacağını söyledi.

 

 

15 GÜN İTALYA'DA BALAYI

 

Renkli anların yaşandığı stüdyoda Mehmet Şef ise Danilo Şef'in, Serhat'a İtalya'da 15 gün balayı hediye edeceğini söyledi.

 

Öte yandan yarışmada dün akşam oynanan ödül oyununun kazananı en iyi ciğeri yapan Eray oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.