'Maske takın' dediği yolculardan biri, minibüs şoförünü bıçakladı

Elazığ'da aracına binen 2 kişiyi maske takmaları konusunda uyaran minibüs şoförü bıçaklandı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken, 2 şüpheli de kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş Yayın: 04 Haziran 2020 - Perşembe - Güncelleme: 04.06.2020 17:11:39
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
1056 okunma
Google News

Elazığ'da minibüse binen 2 kişiyi uyardığı iddia edilen şoför, çıkan tartışmada bıçaklanarak yaralandı.

 

Olay, merkeze bağlı Sarayatik Mahallesi İstasyon Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre, şehir içi minibüs şoförü A.T., araca binen 2 şahsı maske takmaları konusunda uyardı. Bunun üzerine şoför ile 2 şahıs arasında tartışma çıktı.

 

OLAY BÜYÜDÜ, YOLCU BIÇAĞA SARILDI

 

Tartışmanın büyüdüğü olay sonrasında şahıslardan biri minibüs şoförü A.T'yi bıçakla yaraladı. Minibüsteki diğer yolcuların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri 2 şüpheliyi de yakalayarak gözaltına aldı. Yaralanan şoför ise ambulansla Fethi Sekin Hastanesine kaldırıldı.

 

Elazığ'da korona virüs tedbirleri kapsamında maske takma zorunluluğu bulunuyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.