Marmarabirlik'ten deprem bölgesine 2 TIR dolusu yardım

Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifleri Birliğinin (Marmarabirlik), Elazığ’da meydana gelen depremin ardından bölgedeki depremzedeler için hazırladığı yardımlar yola çıktı.

Yayın: 28 Ocak 2020 - Salı - Güncelleme: 28.01.2020 16:40:17
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
899 okunma
Google News

Birlikten yapılan açıklamaya göre, Türk Kızılay koordinesinde toplanan, zeytin ve türevlerini içeren 2 yardım TIR'ı bölgeye gönderildi.

 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, "Türk insanının en büyük özelliği zor zamanlarda birbirine yardım elini uzatmasıdır. Elazığ ve Malatya'da yaşanan deprem sonrasında halkımız tam anlamıyla kenetlenmiştir. Depremin acısını azaltmak, afet bölgesindeki kardeşlerimizin yaralarını sarmak için Marmarabirlik de her zaman olduğu gibi üzerine ne görev düşüyorsa yapmaktadır. Kardeşlerimizin acıları bizim acımızdır. Bu zor günlerde bir olmalıyız, birlikte olmalıyız." ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.