Maria Liman çırılçıplak pozunu sansürsüz paylaştı!

Sosyal medyada cüretkar pozların bir numaralı isimlerinden biri olarak gösterilen ve 2018 Dünya Kupası'nda dikkatleri üzerine çeken süper model Maria Liman, karantinada deyim yerindeyse giyinmeyi unuttu. Art arda cesur pozlarını paylaşan ünlü isim çıplak pozlarını sansürsüz yayınladı.

Yaşam Yayın: 26 Mayıs 2020 - Salı - Güncelleme: 26.05.2020 13:54:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2974 okunma
Google News

Rusya'da 2018 Dünya Kupası'nda dikkatleri üzerine çeken ve giydiği kıyafetlerle turnuvanın en çekici taraftarı seçilen model Maria Liman yine nefes kesti.

 

Süper model, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle evinden dışarı çıkmazken, karantinada verdiği çırılçıplak pozlarını sansürsüz paylaştı.
 

Dünya Kupası'ndan sonra Londra'ya taşınan Liman, geçtiğimiz aylarda arantinada kendisine eşlik edecek bir ev partneri aradığını söylemişti.

 


 

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Koronavirüs bulaşmamış, sevimli bir ev partneri arıyorum. Önümüzdeki 3 ay birlikte izole olmak ve eğlenmek için. Cesur ve yakışıklı bir adam olması tercihim" ifadelerini kullanan Maria Liman, bir anda dikkatleri üzerine çekmişti.
 

Paylaşımlarına devam eden güzel model, ""Uyuyan güzel, prensini bekliyor. Virüsü yenip beni kurtaracak bu cesur, yakışıklı adam nerede? Lütfen virüsün yok olması için çalışmaları hızlandırın" çağrısında bulunmuştu.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.