Mahir Ünal katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu

TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal CNN Türk'de yayınlanan bir programa katıldı. Canlı yayında soruları yanıtlayan Ünal, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Eğitim Yayın: 12 Mayıs 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 12.05.2021 12:43:05
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1963 okunma
Google News

Mahir Ünal'ın açıklamalarından satır başları;

1948'den bugüne baktığımızda Filistin sorunu adeta bir insanlık sorunu, insanlığın vicdanı önünde duran bir sınav kağıdı gibi adeta... Dünyayı harekete geçirmek için hem TBMM, hem Cumhurbaşkanımız inanılmaz bir diplomasi yürütüyor.

En son yapılan saldırılarda 13’ü çocuk toplam 49 sivil katledildi. İsrail masum insanları acımasızca katlediyor, ve bütün bunlar dünyanın gözü önünde oluyor.

Kudüs 3 ilahi din için de çok büyük bir anlam atfediyor ve Osmanlı döneminde 3 semavi dinin temsilcileri Kudüs’te kardeşlik içerisinde yaşadılar. 

Kudüs, 3 ilahi din için de çok büyük bir anlam ifade ediyor. Peki neden bugün İsrail, Kudüs'ü tek tipleştirmek istiyor? Bu surunun cevabı çok önemli... Bugün bizim özgür ve bağımsız medya dediğimiz medyanın kullandığı dile baktığımızda açık bir şekilde İsrail'i koruma sorumluluğu görüyoruz. İsrail'i korumak olan bir anlayışla karşı karşıyayız. 

Aksigorta'yla Özel Hastanede Muayene Olmak Artık Dert Değil!AksigortaŞimdi Keşfet
Saat tutkunları için en trend modeller.Konyalı Saat
  
 

İsrail bölgede fanatik Yahudilerin büyük İsrail devleti hayalini gerçekleştirmek için oluşturdukları bir projenin adı. İsrail sadece İsrail’den ibaret olmadığı için yani medyadan dijital medyaya moda dünyasından medyaya kadar çok geniş bir inanç çok derin bir tarihsel kadim bir proje yattığı için rasyonel bir şeyi konuşmuyoruz. Eğer rasyonel bir şeyi konuşuyor olsak yüzlerce yıldan beri oturdukları evden ‘burası artık benim’ denilerek çıkarılmazlardı.

 

AK PARTİ MHP’NİN ÖNERİSİNE NASIL BAKIYOR?

Cumhurbaşkanımız yaptığı açıklamada AK Parti’nin anayasa taslağının da hazırlanmak olduğunu ve tamamlandıktan sonra ittifak ortağımız MHP ile beraber her iki taslağın değerlendirileceğine ve görüş beyan etmek isteyen tarafların düşüncelerinin alınacağını beyan etti.

Muhalefet de bir anaysa değişikliğinin ihtiyaç olduğunu görüyor. MHP’nin de bizim de ortak hedefimiz Cumhuriyetimizin 100. Yılını yeni bir anayasa ile taçlandırmak.

Darbe anayasası ne kadar değişiklik yapıldıysa da ruhunu korumakta.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.