Maden ocağında can veren kuzenlerin son görüntüleri ortaya çıktı

Elazığ'da bir maden ocağında yaşanan asansör kazasında 2 kuzen 70 metrelik kuyuya düşerek hayatını kaybetti. Feci şekilde can veren kuzenlerin maden ocağında beraber türkü söylerken çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı.

Gündem Yayın: 20 Şubat 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 20.02.2021 11:05:10
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
1296 okunma
Google News

Elazığ'ın Palu ilçesine bağlı Kayaönü köyü sınırlarında bulunan özel bir maden ocağı sahasında gece vardiyasında çalışan teyze çocukları Salih Yıldırım ile Adem Yıldız'ın (30), asansör olarak kullanılan vinç kafesinin üzerinde aşağı indiği sırada arıza meydana geldi. Asansör vincin dengesini sağlayan demir parçanın kopmasıyla 2 işçi, inmeye çalıştıkları yaklaşık 70 metrelik kuyuya 20-25 metre kala düştü. İş arkadaşlarının fark etmesi üzerine sağlık ekiplerine haber verildi.

 

BİRLİKTE TÜRKÜ SÖYLEMİŞLER

 

Ağır yaralanan 2 işçi, kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Yıldırım'ın evli ve 6 aylık bebeği, Yıldız'ın da evli ve 3 yaşında çocuğu olduğu öğrenildi. Feci kazada hayatını kaybeden 2 kuzenin son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde iki kuzen madende çalıştıkları sırada beraber türkü söylüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.