'Maddi zorluk yaşıyorum' diyen Demet Akalın, lüks restoran açınca olanlar oldu!

Koronavirüs salgınından dolayı konserleri iptal olduğu için maddi zorluklar yaşadığını söyleyen Demet Akalın, Okan Kurt'la Anadolu Hisarı'nda restoran açtı. Akalın'ın yeni hamlesini gören sosyal medya kullanıcıları ise "Hani geçinemiyordun?" diyerek tepki gösterdi.

Yaşam Yayın: 16 Haziran 2020 - Salı - Güncelleme: 16.06.2020 08:31:28
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
1331 okunma
Google News

Pandemi döneminde konserlerin yapılamaması nedeniyle, "Geçinemiyorum, idare edemiyorum. Bakmamız gereken çoluğumuz çocuğumuz var" diyerek isyan eden Demet Akalın, deniz kenarında restoran açarak herkesi şaşkına çevirdi. Akalın'a kısa sürede Twitter'dan tepki yağdı.

 

BOĞAZA SIFIR MEKAN AÇTI

 

Akalın ve Okan Kurt, Anadolu Hisarı'nda "Hirahan" adında lüks bir restoran açtı. Restorana kızının ismini veren Akalın, dün mekanında arkadaşlarını ağırladı. Akalın'ın restoranında Gaziantep mutfağından lezzetler sunacağı öğrenildi. Boğaz'a sıfır olan lüks restoranın içi de modern eşyalarla dekore edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.