Lotodan kazandığı parayla öyle bir şey yaptı ki... Kimse inanamadı!

İskoçyalı Colin Weir, şans oyununundan kazandığı parayla İskoçya Championship'te yer alan Partick Thistle takımını satın aldı.

Dünya Yayın: 22 Kasım 2019 - Cuma - Güncelleme: 22.11.2019 08:41:05
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
1106 okunma
Google News

İskoçya'da tarihi bir olay gerçekleşti. ESPN'de yer alan habere göre İskoç taraftar Colin Weir, lotodan kazandığı parayla İskoçya Championship'te yer alan Partick Thistle kulübünü satın aldı. Partick Thistle'e uzun yıllardır yatırım yapan 71 yaşındaki taraftar, 161 milyon sterlinlik parasının ilk olarak 2.5 milyon sterlinini kulübe bağışladı. Ardından ise kulübün tamamını devraldı.

 

 

HİSSELERİ TARAFTAR DERNEKLERİNE DEVREDECEK

 

Colin Weir bir ilke daha imza atarak kulübün yüzde 55'lik hissesini de taraftar derneklerine devretmeyi hedefliyor. Daha önce kulübün tesislerine de katkı yapan Weir, resmi bir açıklamayla satın alma işlemlerini doğruladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.