LÖSEV, 14 yıldır vekaleten kurban keserek, etini ailelere dağıtıyor

Türkiye'de 2006 yılından bu yana vekâleten kurban keserek, etini 50 bine yakın kayıtlı ailelere dağıtan LÖSEV, 2021 yılı kurban dönemine ilişkin çalışmalarını sürdürüyor.

Yayın: 03 Temmuz 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 03.07.2021 12:30:18
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
1039 okunma
Google News

1998 yılından bugüne Türk Halkının, kurumlarının bağışları ile Lösemi ve Kanser hastalarımıza, onların ihtiyaç sahibi ailelerine maddi-manevi ve sosyal destekler sunan LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı, bugün Türkiye genelinde kayıtlı 50 binin üstünde lösemi ve tüm çocukluk çağı kanseri hastaları çocuk ve yetişkin kanser hastalarına destekler sunmaya devam ediyor.

Vekaleten kurban bağışı kampanyasını sürdüren LÖSEV’e Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Antalya, Adana, Samsun, Kayseri irtibat ofislerinden, bankalardaki bağış ekranlarından ya da www.losev.org.tr üzerinden online olarak bağışlar gerçekleştirilebiliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.