KYK borçları silinecek mi? Flaş açıklama

Erdoğan'dan "KYK borçları silinecek mi?" sorusuna yanıt: Değerlendirmesini masaya yatıracağız ve öğrencilerimizin lehine bir karar alacağız.

Gündem Yayın: 10 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 10.12.2019 15:45:11
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
1041 okunma
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilkent Üniversitesi'nde Dünya İnsan Hakları Günü kapsamında düzenlenen "Her İnsan Bir Dünya" temalı programa katıldı.

 

Burada soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, üniversite öğrencilerine verilen kredi ödemelerine ilişkin sorulan "KYK borçları silinecek mi?" sorusuna "Bütçe görüşmelerinden sonra öğrencilerin lehine bir adım atacağız" diye yanıt verdi.

 

Erdoğan şunları söyledi:

 

''Bu konu şu anda gündemimizde. Bütçe görüşmelerinden sonra öğrencilerin lehine bir adım atacağız. Beklentiniz biliyorum borçların silinmesi olacaktır. Burada yeni çalışmalar olacaktır. O da nedir, kredi olayı kalkacaktır sadece burs verilme süreci''

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.