Kuzeni tarafından cinsel istismara uğramıştı.Müge Anlı o kızı buldu!

Küçük yaştan beri amcasının oğlu tarafından kaçırılıp cinsel istismara uğradığı iddia edilen kayıp kızla ilgili sıcak gelişme yaşandı. Müge Anlı, canlı yayında; “Çıkarın o kızı” dedi. İddiaların odağındaki amcaoğlu gözaltına alındıktan dakikalar sonra küçük kız bulundu.

Yayın: 04 Mart 2021 - Perşembe - Güncelleme: 04.03.2021 11:21:37
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
1379 okunma
Google News

Mersin’de 24 Şubat günü kayıplara karışan ve bir daha hiçbir haber alınamayan 15 yaşındaki S.U’nun annesi Güler U., Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı’nın programına konuk oldu. Gözü yaşlı anne, küçük kızının; 27 yaşındaki amcasının oğlu S.U. tarafından 13 yaşından beri kaçırılıp cinsel istismara uğratıldığını ve yine onun yanında olduğunu iddia etti.
İddiaların üzerine Müge Anlı, canlı yayınında; “Yaşı çok küçük. Çıkarın kızı ortaya” dedi. Müge Anlı’da anlatılanları ihbar kabul eden Mersin Emniyeti, harekete geçerek kamyon şoförü S.U.’yu canlı yayında gözaltına aldı.
S.U.’nun gözaltına alınmasının sadece dakikalar sonra ise 15 yaşındaki kız bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.