Küçük çocuğun, TIR'ın arkasında tehlikeli yolculuğu!

Bursa'da yaşı küçük bir çocuğun sürücüsünden habersiz arkasına bindiği TIR'da yaptığı tehlikeli yolculuk kameralara yansıdı.

Yayın: 13 Ocak 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 13.01.2021 11:15:04
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
1014 okunma
Google News

Yaklaşık 2 kilometre tırın arkasında giden çocuk polis merkezi önüne geldiğinde  TIR'dan atlayıp gözden kayboldu. Edinilen bilgiye göre, Merkez Osmangazi ilçesi 1050 Konutlar Mahallesi üzerinde seyreden bir  TIR'ın çekici kısmının arkasına oturan kimliği belirsiz bir çocuk canını hiçe sayarak Mudanya yolu üzerinden Emek Mahallesi'ne kadar TIR'ın arkasında yolculuk etti.

 

TIR sürücüsünün de farkında olmadığı o anlar bir başka sürücü tarafından anbean kaydedildi. Görüntüsünün çekildiğini farkeden küçük haylaz, bir de kameraya el salladı. Emek Polis Merkezine yaklaştığında  TIR'dan atlayan çocuk sokak arasına kaçıp gözlerden kayboldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.