'Koronaya inanmıyordum' diyen fenomen virüsten hayatını kaybetti

Kovid-19 varlığından şüphe duyan fitness ifluencerı 33 yaşındaki Dmitriy Stuzhuk, korona testi pozitif çıktıktan sonra yaşamını yitirdi.

Yayın: 19 Ekim 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 19.10.2020 10:42:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1061 okunma
Google News

Ukrayna'da yaşayan Stuzhuk 3 gün önce 1.1 milyonluk Instagram hesabı üzerinden hastane yatağında olduğu bir kareye yer vererek Kovid-19'a yakalandığını söyledi. Fotoğrafında yapmış olduğu paylaşımda Türkiye seyahati sırasında bir gece nefes darlığı ve öksürükle uyandığını söyledi.

 

Ülkesine dönen influencer, test yaptırdıktan sonra koronavirüse yakalandığını öğrendi.Instagram postunun altında "kendim yakalanana kadar koronavirüsün var olduğunu düşünmüyordum" ifadelerine yer verdi. En son paylaşımında durumunun stabil olduğunu söylemişti. Bir gün sonra Stuzhuk'un eşi Sofia Stuzhuk 3 çocuklarının da içinde olduğu bir fotoğraf paylaşarak, influencerin öldüğünü duyurdu.

 

Paylaştığı fotoğrafta gün batımında deniz kenarında, kendi, 3 çocuğu ve ölen influencer vardı. Ünlü çiftin en küçük çocukları 9 yaşındaydı. Aynı zamanda influencer da olan 25 yaşındaki oyuncu Sofia, çocuklarıyla ikinci bir post atarak ölen kocasın yad etmeye devam etti ve "hayatımın geri kalanı boyunca, 3 çocuğumuz için minnettar olacağım. Paha biçilmez deneyim için ve seninleyken olan ben için" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.