Koronavirüsü bulaştırmak için market raflarındaki ürünleri tek tek yaladı!

Koronavirüsün tüm dünyaya yayıldığı Çin'in Wuhan kentinde koronavirüs hastası olduğu öne sürülen bir kişinin, hastalık diğer insanlara da bulaşsın diye market raflarındaki ürünleri yaladığı anlar görüntülendi.

Dünya Yayın: 14 Mart 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 14.03.2020 14:50:18
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
764 okunma
Google News

Çin'in Wuhan kentinde çıkan koronavirüs salgını sonrası Çin yönetimi bütün şehri karantina altına almıştı. Ölüm sayısının azalmasıyla birlikte insanlar sokağa çıkmaya başladılar ama tehlike henüz geçmiş değil.

 

MARKET RAFLARINDAKİ ÜRÜNLERİ YALADI

 

Kentten gelen son görüntülerde koronavirüs hastaları kendi hastalıklarını başkalarına bulaştırmak için akıl almaz yöntemlere başvurduğu görülüyor. Görüntülerden birinde market raflarındaki ürünleri başkalarına da hastalık bulaşsın diye yalayan bir kişi görünüyor. Bir diğer görüntüde ise bir kişinin tükürüğünü önünde giden insanların üsütüne ve ellerine doğru savuruyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.