Koronavirüse yakalanan Arınç'ın sağlık durumu nasıl?

Koronavirüse yakalanan TBMM eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'ın sağlık durumunu Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi paylaştı.

Gündem Yayın: 14 Eylül 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 14.09.2020 11:42:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
658 okunma
Google News

Hürriet yazarı Abdülkadir Selvi, koronavirüse yakalanan  TBMM eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç ile telefonda görüştü.

 

Arınç ve eşinin tedavi süreciyle ilgili bilgi alan Selvi'nin konuyla ilgili yazısında yer verdi bölmü şöyle;

 

BÜLENT ARINÇ'TAN İYİ HABERLER VAR
 

"Eski Meclis Başkanı Bülent Arınç ve eşinin koronavirüs testleri pozitif çıkmıştı. Arınç ailesinin ilaç tedavisi evde devam ediyor. Bugün ilaç tedavisinin ilk aşaması tamamlanmış olacak. Eşi Münevver Hanım daha hafif geçiriyor. Dün Bülent Arınç'ı aradım. Sesi iyi geliyordu. "Çok şükür olumsuz bir şey yok" diye söze başladı. "İştahsızlık ve ağzımda kuruma var. Öksürük yok, ateş yok. Sadece aldığımız ilaçların etkisiyle herhalde, hafif bir bulantı var" dedi.

 

İlk belirtiler yüksek ateşle ortaya çıkmış. Daha önce zatürre aşısı olduğu için doktoru, "Ateşinizin yükselmesi gibi bazı semptomları olabilir" diye uyarmış. Ancak ateşi 39.5 dereceye çıkınca hemen tedbir almışlar. Önce ateşi düşürülmüş. Ama vücudundaki kırgınlık devam edince, Güven Hastanesi'nde teste ilave olarak kan tahlili yapılmış, tomografi çekilmiş. Testi pozitif çıkmış. Şimdi evde ilaç tedavileri devam ediyor. Bülent Bey'in kamuoyuna mesajı var. "Allah'a şükür iyileşiyoruz. Arayan, soran ve merak eden dostlara selamlar. Dualarınızı bekliyoruz" diyor."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.