Koronavirüs salgınıyla ilgili haberler yapan muhabir gözyaşlarına boğuldu

Çin'den yayılmaya başlayan koronavirüs salgınının merkez üssü haline gelen ABD'de şimdiye kadar 375 binden fazla insan hayatını kaybetti. Ülkedeki son durumla ilgili haber yapan CNN muhabiri Sara Sidner, gözyaşlarına boğuldu.

Dünya Yayın: 14 Ocak 2021 - Perşembe - Güncelleme: 14.01.2021 11:09:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1112 okunma
Google News

Koronavirüs salgını sebebiyle ABD'de 375.000'den fazla kişi hayatını kaybetti. Koronavirüs salgınıyla ilgili haberler yapan CNN muhabiri Sara Sidner canlı yayın esnasında gözyaşlarını tutamadı. Sidner, virüsün özellikle siyahileri etkilediğini söylediği yayında "Kimse bunu yaşamamalı. Aile bireylerinizi, arkadaşlarınızı, komşularınızı korumak için elinizden ne geliyorsa yapmalısınız. Bu ailelerin bundan sonra nasıl yaşayacaklarını görmek, bununla nasıl başa çıkacaklarını düşünmek gerçekten zor" ifadelerini kullandı.

 

"CENAZE TÖRENİ OTOPARKTA GERÇEKLEŞMİŞ"

 

Ülkede yaşanan salgınla ilgili haber yaparken 10 hastaneyi ziyaret eden Sidner, Siyahilerin ve Güney Amerika kökenlilerin salgından çok daha sert bir şekilde etkilendiğini söyledi. Koronavirüs sebebiyle anne ve babasını kaybeden biriyle röportaj yaptığını aktaran Sidner, "Cenaze töreni otoparkta gerçekleşmiş" dedi.

 

"SANA GERÇEKTEN MİNNETTARIZ"

 

Sidner yayın sırasında ağladığı için özür dilediği esnada sunucu Alisyn Camerota, "Özür dilemene gerek yok Sara. Hepimiz senin yaptığın haberleri izliyoruz, hepimiz bu durumdan kötü etkilendik korkunç zamanlardan geçiyoruz. Olağanüstü gazeteciliğine kalbini kattığın için sana gerçekten minnettarız" dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.