Köprüden düşen kadını görmek isteyenler sosyal mesafeyi hiçe saydı!

Adana'da köprüden düşerek ağır yaralanan genç kadını görmek isteyen bir grup vatandaş köprü üstünde toplandı. Türk insanının merakı, koronavirüs endişesini de yendi. Yaralı kadını görüntülemek isteyen maskesiz vatandaşlar sosyal mesafeyi de unuttu.

Asayiş Yayın: 01 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 01.06.2020 11:37:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
909 okunma
Google News

Adana'da 13 metre yüksekliğindeki Taşköprü'den kayalık zemine düşen genç bir kadın ağır yaralandı. Kadını görmesek isteyen vatandaşlar sosyal mesafeyi unutarak ve maskesiz bir şekilde köprü üzerinde toplandı.

 

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Tepebağ Mahallesi'nde, sabah saatlerinde tarihi Taşköprü'ye gelen Yeter Dikmen isimli bir kadın 13 metre yüksekliğindeki köprüden aşağı düştü. Seyhan Nehri'nde su olmadığı için genç kadın kayalık zemine düştüğü için ağır yaralandı. Olayı gören vatandaşlar hemen polis, sağlık ve Can-Kur ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler genç kadına ilk müdahaleyi yapmaya başladı.

 

 

MASKESİZ VATANDAŞLAR SOSYAL MESAFEYİ DE UNUTTU

 

Bu arada köprüden geçen vatandaşlar düşen kadını görmek için uzun kuyruk oluşturdu. Vatandaşların hiçbirinde maske olmadığı görülürken, kadını görmek için sosyal mesafe kuralını da unuttular. Genç kadın ilk müdahalenin ardından sedye ile ambulansa taşındı. Hastaneye kaldırılan genç kadının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.