Konya değil Londra! Bu kadarını Erdoğan bile beklemiyordu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunmak üzere gittiği İngiltere'nin başkenti Londra'da büyük coşkuyla karşılandı. Erdoğan'ın ikamet edeceği otelin önünde toplanan Türk vatandaşları Erdoğan lehine slogan attı.

Gündem Yayın: 03 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 03.12.2019 15:51:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1324 okunma
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere Londra'ya geldi. Burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Erdoğan, kendisine gösterilen sevgi gösterilene kayıtsız kalmadı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere "TRK" uçağıyla İngiltere'nin başkenti Londra'ya ulaştı.

 

Erdoğan'ı Stansted Havalimanı'nda, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in Bölge Temsilcisinin Yardımcısı Lord Vincent Thompson, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanlığı Temsilcisi David Pearey, Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın ve Büyükelçilik personeli karşıladı.

 

ERDOĞAN'IN HEYETİ DE LONDRA'YA ULAŞTI

 

Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da Londra'ya ulaştı.

 

ERDOĞAN'A COŞKULU KARŞILAMA

 

Londra'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Türk vatandaşlar kalacağı otelin önünde büyük bir coşkuyla karşıladı ve Erdoğan lehine sloganlar attı. Erdoğan sevgi gösterileri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.