Kocasını, en iyi koyun güden erkekler arasından seçti!

İngiltere'de bir kadın kendine damat adayı seçmek için kimsenin aklına gelmeyecek bir yöntem seçince haberlere konu oldu.

Dünya Yayın: 04 Ekim 2019 - Cuma - Güncelleme: 04.10.2019 11:19:46
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
1294 okunma
Google News

İngiltere'de 4 kez evlenip boşanan 58 yaşındaki Katy isimli kadın, 10 yıl önce bir kasabaya taşındı. Kendisiyle ilgilenen erkeklerle görüşmek için duyulmamış bir şart koştu. Koyunlarını sorunsuzca ağıla götürmeleri gerekiyordu.

 

74 YAŞINDAKİ ADAY KAZANDI

 

Bu durumdan haberdar olan yerel medya damat adaylarının çobanlık yarışını yerinde görüntüledi. Tüm koyunlara çobanlık yapabilen 74 yaşındaki Carl adında bir adam Katy'nin talibi olmayı başardı.

 

İngiltere'de BBC2 televizyonunun reality show'u 'Love In The Countryside' (Taşrada Aşk) programına katılan Katy bunu yapma sebebini 4 kez evlenmiş ve son 10 yıldır yalnız yaşamış olmanın üzerinde yarattığı baskı olduğunu söylüyor. Program izleyicileri Katy'nin yer aldığı bölüme beklenmedik bir ilgi gösterdiler ve aşk arayan kadına sosyal medya üzerinden birçok destek mesajı gönderdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.