Kobe Bryant ve kızının son görüntüleri ortaya çıktı

Black Mamba lakaplı Kobe Bryant ve kızı Gianna'nın ölümüne sebep olan helikopter kazasından önceki antrenman görüntüleri ortaya çıktı.

Dünya Yayın: 27 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 27.01.2020 12:21:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2018 okunma
Google News

Hayatını kaybeden 41 yaşında Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gianna'nın helikopter kazasından 1 gün önce çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

 


 

 

NBA yıldızı Kobe ve kızı cumartesi günü Kaliforniya'daki Thousand Oaks'taki Kobe'nin Mamba Spor Akademisi'nde antrenman yaparken böyle görüntülendi.

 


 

 

Kobe Bryant ve kızı Gianna, Cumartesi günü son antrenmanına çıktı.

 


 

 

Gianna, babasına hayrandı ve onun basketbol tutkusunu örnek alıyordu.

 


 

 

Kobe, kızına oyun sırasında bir sonraki adımda ne yapacağını söylüyor..

 

Kobe ve Gianna Pazar günü Kalifornia, Calabasas'ta meydana gelen bir helikopter kazasında yedi kişi ile birlikte hayatını kaybetti. Kobe gençlik akademisi koçlarından Christina Mauser, kolejin beyzbol koçu John Altobelli, karısı Keri ve kızları Alyssa da hayatını kaybeden isimler arasında.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.