Kobe Bryant'ın eşinden ünlü rapçiye tepki

2020 yılının başlarında kızı ile birlikte geçirdiği helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden NBA efsanesi Kobe Bryant'ın ölüm şeklinden şarkısında bahseden ünlü rapçi Meek Mill'e Kobe'nin eşi Vanessa Bryant'tan tepki geldi.

Yayın: 23 Şubat 2021 - Salı - Güncelleme: 23.02.2021 09:15:34
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
657 okunma
Google News

Asıl ismi Robert Rihmeek Williams olan ve Meek Mill takma adını kullanan ünlü rapçinin yakın zamanda çıkaracağı yeni şarkısından bir kısmın sözleri geçtiğimiz gece sosyal medyada yayıldı.

 

Kobe Bryant ile ilgili kısım büyük yankı buldu. Meek Mill'ın şarkısının bir kısmında helikoptere bineceğini ve Kobe gibi öleceğini yazması çok konuşulmuştu. Kobe Bryant'ın eşi Vanessa Bryant da bu konuda sessiz kalmadı ve sosyal medyadan ünlü rapçiye tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

 

''Sevgili Meek Mill, bu sözleri son derece duyarsız ve saygısız buluyorum. Yaptığın müziğe aşina değilim ama daha iyi yapabileceğine inanıyorum. eğer Kobe'nin bir hayranıysan; tamam, ona olan hayranlığını göstermenin daha iyi yolları var. Bu yaptığın saygıdan ve nezaketten uzak.''

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.