Kıskanç eş, silahla bastığı mekanda kocasıyla içki içen kadını öldürdü!

Brezilya'da yaşayan Dayane Rafaelle da Silva Rodrigues isimli kadın, kocasının başka bir kadınla içki içtiği mekana silahlı saldırı düzenledi. Dehşet anları kameralar tarafından anbean görüntülenirken, adamın birlikte oturduğu kadın hayatını kaybetti.

Dünya Yayın: 23 Şubat 2021 - Salı - Güncelleme: 23.02.2021 15:22:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1578 okunma
Google News

Brezilya'nın Tiangua şehrinde yaşayan 31 yaşındaki Dayane Rafaelle da Silva Rodrigues, 18 Şubat tarihinde kocasının başka bir kadınla içki içtiği mekana silahla girip kocası ile oturan kadını öldürdü.

 

ARKADAŞLARI DA VARDI

 

Güvenlik kamerası görüntülerinde Dayane'nin öldürdüğü 26 yaşındaki Djaiane Batista Barros ile Dayane'nin kocası Rodrigues'in bir grup ile aynı masada içki içtikleri görülüyor.

 

O ANLAR KAMERADA

 

Kamera kayıtlarında, gruptakilerin Dayane'nin silahla mekana girdiğini görünce kaçmaya çalıştığı ve kocası ile karşı karşıya oturan kadının kafasına merminin isabet ettiği anlar yer alıyor. Korku dolu anlarda, mekanda bulunan 24 yaşındaki bir erkek de yaralanıp hastanede tedavi altına alındı.

 

KOCASININ SÜREKLİ AYNI ŞEYİ YAPTIĞINI SÖYLEDİ

 

Polis tarafından gözaltına alınan Dayane, verdiği ifadede kocasının sürekli olayın meydana geldiği mekanda eskort kadınlar ile buluştuğunu, buna sinirlenip kocasının etrafındaki kadınları dağıtmak için havaya rastgele ateş ettiğini, öldürdüğü kadını tanımadığını söyledi. Dayane'nin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.