Kim Milyoner Olmak İster'de kadın yarışmacı, yanlış cevabı verince ağzı açık kaldı!

Kim Milyoner Olmak İster'in dün akşam ekrana gelen bölümünde yarışmacı Sinem Demircan Karadağ, Zeki Müren'in seslendirdiği bir şarkı hakkındaki soruya yanlış cevap verince şoke olurken sunucu Kenan İmirzalıoğlu da şaştı kaldı.

Yayın: 15 Şubat 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 15.02.2021 15:07:41
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
858 okunma
Google News

ATV ekranlarının en uzun soluklu yapımlarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster, cumartesi akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Evli ve bir çocuk annesi kadın hastalıkları uzman doktoru Sinem Demircan Karadağ, kendisinden çok emin olduğu bir soruyu yanlış bilince dondu kaldı.

 

KENDİNDEN EMİN ŞEKİLDE CEVAP VERDİ

 

Yarışmacıya " Zeki Müren'in seslendirdiği 'Uçan kuşlar martılar/ yeşil tatlı bir bahar/ gülen şen sevdalılar vardı' sözlerinin geçtiği şarkının adı nedir?" diye soruldu. İlk barajı başarıyla geçen Karadağ, 3 jokeri olmasına rağmen cevabından çok emin olduğunu söyleyerek "Bitmeyen şarkılar" yanıtını verdi.

 

YANLIŞ CEVABI VERİNCE ŞOK OLDU

 

Cevabının yanlış olmasıyla büyük bir şok yaşayan yarışmacı "İnanmıyorum" diyerek dondu kaldı. Yarışmadan daha çok para kazanmayı hedefleyen yarışmacı, bin TL'lik ödülle ayrıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.