Kılıçdaroğlu'nun 'İktidara geliyoruz' sözlerine Erdoğan'dan yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Yakında iktidara geliyoruz" şeklindeki çıkışına "Tek partili dönemden bu yana 'geliyoruz' diyorsunuz. Bu millet size buraları teslim etmez" sözleriyle yanıt verdi.

Siyaset Yayın: 27 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 27.02.2020 15:25:30
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
1029 okunma
Google News

AK Parti Siyaset Akademisi'nde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Yakında iktidara geliyoruz" şeklindeki sözlerine " Bay Kemal'in ağzından bazı şeyler çıkıyor.  İktidara geliyorlarmış. Aç tavuk kendini buğday ambarında sanarmış. Siz zaten taa tek partili dönemden bu yana aynı şeyi söylediniz; 'Geldik, geliyoruz...' Hâlâ geleceksiniz. Bu millet size buraları teslim etmez. Siz bu millete çok çektirdiniz. Onun için bu millet, Müslüman öyle uyanıktır ki, bir sokulduğu yerden bir daha sokulmaz." diyerek yanıt verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.