Kılıçdaroğlu'nun arkasında şekilden şekile giren genç kızın kimliği ortaya çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Beyefendiyi aşağı indireceğiz" dediği sırada yüz ifadesiyle sosyal medyada gündem olan genç kızın kimliği ortaya çıktı.

Yayın: 25 Kasım 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 25.11.2019 12:13:31
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
3138 okunma
Google News

Kılıçdaroğlu'nun sözlerine verdiği tepkisiyle Türkiye'nin gündemine oturan genç kızın adı Zeynep Karasu.

 


Zaman zaman attığı tweetlerle kendisiyle dalga geçen Zeynep Karasu, yaşanan olaylardan sonra yurttan kovulduğu haberlerini Twitter hesabından yalanladı.

 


 

Mimikleri kadar sosyal medya paylaşımları da bir hayli ilginç olan Karasu, durumdan rahatsızlık duymuyor aksine popülerliğin keyfini çıkarıyor.
 

Paylaşımlarıyla dikkat çeken genç kızın Twitter paylaşımlarına birçok eleştiri de yapıldı. Sigara içerken bir videosunun altına: "Böyle okuyacaksa okumasın!", "Bu kızı böyle bilmezdik hemen unfollow", "Sadece bir mimik hareketi ile celebrity oluyorlar şaka gibi ülke" yorumları yapıldı.

 


 

Yapılan haberleri fırsata çevirmeye çalıştığı düşünülen genç kızın, hesabının sahte olduğu düşünülse de hesabında çeşitli videolar da bulunuyor...
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.