Kerem Bürsin ve Hande Erçel'den aşk iddialarına cevap

Uzun yıllardır birlikte olduğu sevgilisi Murat Dalkılıç ile yollarını ayıran Hande Erçel'in adı rol arkadaşı Kerem Bürsin ile anılmıştı. İkilinin her hareketi sosyal medyada ilgiyle takip ediliyor. Güzel oyuncu Hande Erçel, Kerem Bürsin’in annesini takip etmesi hakkın gelen soruya şaşırtıcı cevap verdi.

Yaşam Yayın: 03 Kasım 2020 - Salı - Güncelleme: 03.11.2020 09:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 24 sn.
1200 okunma
Google News

Kerem Bürsin ve Hande Erçel bir reklam ajansı çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtladı. Bürsin ve Erçel'in 'aşk' dedikoduları döneminde birlikte görüntü vermemesi üzerine ünlü oyuncu Erçel "çok çalışıyoruz, şu anda da çalıştığımız için birlikteyiz" ifadelerini kullandı.

 

"Ailelerin birbirlerini takip ettiği" sorusuna da "olabilir, benim de ailem Kerem'i takip ediyor, seti ziyarete gelmişlerdi" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.