'Kendi yatağımda aldatıldım' deyip, kocasının ihanet mesajlarını ifşa etti

Merve Bayraktar, oyuncu eşi Ufuk Bayraktar tarafından aldatıldığını ileri sürerek ihanet mesajlarını ifşa etti. Kendi evinde kendi yatağında aldatıldığını söyleyen Merve Bayraktar, dava açmaya hazırlanıyor.

Yaşam Yayın: 30 Haziran 2020 - Salı - Güncelleme: 30.06.2020 09:30:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1470 okunma
Google News

Geçtiğimiz günlerde eşiyle olan fotoğrafını "Senden başkası gönlüme girerse, neyse imkansızı konuşmuyoruz" notuyla paylaşarak takipçilerin tam not alan oyuncu Ufuk Bayraktar'ın eşi Merve Bayraktar'ı aldattığı ileri sürüldü. Aldatıldığını düşünen Bayraktar, Ufuk Bayraktar'ın kadınlarla olan konuşmalarını paylaştı.

 

 

İHANET MESAJLARINI İFŞA ETTİ

 

Ezel dizisinde "Ramiz Dayı" karakterinin gençliğini canlandıran Ufuk Bayraktar sosyal medya konuşmaları ile gündem oldu. Merve Bayraktar eşinin kendisini genç bir kızla aldattığını ve mahkemeye vereceğini söyledi.Eşini kendi evinde kendi yatağında genç bir kızla aldattığını ve mesajlarını gördüğünü söyleyen Merve Bayraktar bu paylaşımları Ufuk Bayraktar'ın Twitter hesabı üzerinden yaptı. Merve Bayraktar, ihanet mesajlarının ardından eşinin kendisinden af dilediği mesajları da paylaştı.

 

 

EŞİYLE AŞK DOLU PAYLAŞIM YAPMIŞTI

 

Ufuk Bayraktar geçtiğimiz günlerde Instagarm hesabından eşi Merve Bayraktar ile olan fotoğrafını paylaşarak "Senden başkası gönlüme girerse, neyse imkansızı konuşmuyoruz" demişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.