Kavga ettiği eşiyle barışmaya giden damat dehşet saçtı!

Tokat'ta yaşadıkları tartışma sonucu evi terk eden eşiyle barışmak için kayınpederinin evine giden damat dehşet saçtı. Aile arasında çıkan tartışma büyüdü, silahına sarılan damat kayınpederi ve kayınvalidesini vurdu. Talihsiz adam kurtarılamadı, kayınvalidenin durumu ciddi.

Asayiş Yayın: 06 Ağustos 2020 - Perşembe - Güncelleme: 06.08.2020 10:08:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
670 okunma
Google News

Tokat'ya 6 ay önce evlenen Edanur Babur (19), eşi Bilgin Babur (22) ile yaşadığı tartışma nedeniyle ailesinin evine gitti.Bilgin Babur, gece saatlerinde eşiyle barışmak için kayınpederinin evine gitti. Tartışma alevlenince yanında getirdiği silah ile kayınpederi ile kayınvalidesine 6 el ateş etti. Kayınpeder, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, kayınvalidenin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

 

Edinilen bilgiye göre olay 600 Evler Mahallesi İmamlık Caddesi'nde meydana geldi. Damat Bilgin Babur, tartıştığı için babasının evine giden eşi Edanur Babur ile barışmak için kayınpeder ve kayınvalidesinin evine gitti. Taraflar arasında tartışma çıkması ve tartışmanın büyümesi sonucunda damat yanında getirdiği ruhsatsız tabancasıyla kayınpederi İbrahim Batarya ile kayınvalidesi Gülşen Batarya'ya 6 el ateş etti.

 

KAYINPEDER 4 KURŞUNLA VEFAT ETTİ

 

Vücuduna 4 kurşun isabet eden İbrahim Batarya Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne, 2 kurşunla yaralanan Gülşen Batarya ise Tokat Devlet Hastanesi'ne ambulanslarla sevk edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kayınpeder İbrahim Batarya(47) kurtarılamayarak hayatını kaybederken, kayınvalide Gülşen Batarya(42) ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı.

 

OKUL BAHÇESİNDE BULUNDU

 

Olaydan sonra kaçan damat, bir okulun bahçesinde polislere teslim olarak Karşıyaka Polis Merkezi'ne götürüldü. Cumhuriyet Savcısı tarafından soruşturma başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.