Katilin kurnazlığı otopsiden döndü! Yanarak öldüğü zannediliyordu...

Manisa'nın Soma ilçesinde bir ev yangınına intikal eden ekipler, Hüseyin Durmaz'ın cansız bedenini buldu. Yapılan otopside Durmaz'ın yangından önce bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi. Katilin, cinayeti örtbas etmek için evde yangın çıkardığı düşünülüyor.

Asayiş Yayın: 04 Haziran 2020 - Perşembe - Güncelleme: 04.06.2020 14:47:53
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
1184 okunma
Google News

Manisa'nın Soma ilçesinde dün meydana gelen bir yangında hayatını kaybettiği düşünülen Hüseyin Durmaz'ın cinayete kurban gittiği belirlendi.

 

Edinilen bilgilere göre Soma ilçesinde dün öğle saatlerinde meydana gelen ikamet yangınının söndürülmesiyle Hüseyin Durmaz isimli bir şahsın cesedi evde yatak odasında yanmış olarak bulunmuştu.

 

YANGIN ISITICI KAYNAKLI ÇIKTI

 

İlk izlenimde odada elektrikli ısıtıcının devrildiğini gören ekipler yangının ısıtıcı kaynaklı çıktığını tespit etmişti. Polis çevredeki güvenlik kameralarından evin önüne hafif ticari bir aracın yanaştığını kısa süre durduktan sonra ayrıldığını tespit etti.

 

ÖN OTOPSİDE BIÇAK İZİ

 

Çevredeki görgü tanıklarının ifadesi ve Hüseyin Durmaz'ın yapılan ön otopsisinde şahsın yangın öncesinde bıçaklandığını tespit etti.

 

ZANLI EVİ ATEŞE VERMİŞ

 

Şahsın olayın ardından da evi elektrikli sobayı devirerek ateşe verdiği belirlendi. Olayla ilgili güvenlik kameralarındaki araç Zonguldak'ta tespit edilirken araç sahibi A.A.(43) gözaltına alındı.

 

Şahsın işlemlerinin ardından Soma'ya getirileceği belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.