Kasksız yakalanan İrem Sak'ın ağabey korkusu

Daha önce verdiği bir röportajda "Abime söz verdim kasksız trafiğe çıkmayacağım" diyen İrem Sak, ağabeyi Ayberk Sak'a verdiği sözü tutmayarak kasksız yakalandı.

Yaşam Yayın: 18 Kasım 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 18.11.2020 10:50:06
Editör -
Okuma Süresi: 31 sn.
1474 okunma
Google News

İstanbul trafiğinden bunalan oyuncu İrem Sak, bir süredir scooter kullanıyor. Şimdilerde Çukur dizisinde rol alan sevilen oyuncu, scooter'ı ile Nişantaşı sokaklarında görüntülendi.

 

"AĞABEYİM GÖRMESİN"

 

Bir güzellik merkezine giderken objektiflere takılan oyuncu "Bugün güzellik ve bakım günüm. Arkadaşlar kusura bakmayın içerden bekliyorlar hemen içeri girmem lazım" ifadelerini kullandı. Bir röportajında "Abime söz verdim kasksız trafiğe çıkmayacağım" diyen Sak, kasksız görüntülenmesinin ardından gülerek "Evet bu kez takamadım, ağabeyim bu kez görmesin" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.