Kargo paketi kapısına getirilmeyen kadın dehşet saçtı! O anlar kamerada

İstanbul Esenyurt'ta bir sitede oturan kadın, gelen kargosunun güvenlik görevlisi tarafından evine çıkarılmaması üzerine ortalığı birbirine kattı. Site bariyerlerini de kıran kadın, güvenlik görevlisine hakaretler ederek darbetti. Olay anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Asayiş Yayın: 09 Kasım 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 09.11.2020 10:30:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1104 okunma
Google News

 

Esenyurt İncirtepe Mahallesi'nde bulunan bir sitede meydana gelen olayda Necla A. isimli kadına bir kargo paketi geldi. Güvenlik görevlilerine teslim edilen kargo paketi, teslim alınması için Necla A.'ya haber verildi.

 

PAKETİN YUKARI ÇIKARILMASINI İSTEDİ

 

Evinde bulunan Necla A. ise güvenlik görevlisine paketi yukarıya çıkarmasını istedi. Ancak güvenlik görevlisi aşağıya inip güvenlik kulübesinden alması gerektiğini söyleyince kadın çılgına döndü.

 

BARİYERLERİ PARÇALADI

 

Aldığı olumsuz yanıt karşısında çılgına dönen kadın, aşağıya inerek güvenlik görevlisine "Bizim evin önünde çalışan bir köpeksin" diyerek önce hakaret etti, ardından darbetmeye başladı. Öfkesi dinmeyen kadın, daha sonra da site girişindeki otopark giriş bariyerlerini kırdı.

 

Yaşanan bu olayların ardından site yönetimi polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri iki tarafı da karakola götürdü. Kadının cinnet geçirerek ortalığı yakıp yıkması sitenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.